Bli andelsmedlem

Hela Jordens andelsmedlemskap 2022

Vill du njuta av fantastiskt goda och hälsosamma grönsaker samtidigt som du gör gott för miljön och lokal matproduktion? Bli andelsmedlem hos oss 2022!

Du får dagsfärska, näringsrika, giftfria, goda grönsaker vid 15 tillfällen under odlingssäsongen 2022.

Du får lokala grönsaker odlade i säsong, både välkända och ovanligare grödor, med tips på tillagning. Och du kan komma ut till odlingen och hälsa på din mat! Hela Jorden är en plats och en verksamhet att besöka och vara en viktig del av.

Vi som odlar får en nära relation med dig som andelsmedlem och ekonomisk stabilitet så att vi kan driva odlingen långsiktigt.

Vi odlar över 60 olika sorters grönsaker och örter med planerad första skörd i slutet av maj. Därefter finns skörd att hämta varannan vecka fram till slutet av augusti, då vi övergår till skörd varje vecka i åtta veckor, för att därefter åter dela ut varannan vecka fram till slutet av oktober.


I andelsmedlemskapet ingår: 

7-9 sorters grönsaker och örter vid 15 tillfällen under säsongen. Innehåll och vikt varierar efter säsong.

Möjlighet att några gånger under året delta i odlingen av dina grönsaker ute på Öråkers gård.


Utdelning av grönsaker sker på fyra platser:

Kungsängen - Ladan, Öråkers gård

Kungsängen - Petjos, Torget 1D (Passagen)

Stockholm - Södergården, Götgatan 37

Sollentuna - Scoutvägen 46


Pris för hela säsongen:

5700 kr + 300 kr leveransavgift vid val av annan utdelningsplats än Kungsängen.

2022 planerar vi att odla för 44 andelar. Det finns ett begränsat antal andelar per utdelningsplats. När du anmäler dig i formuläret nedan reserverar du din plats. Vi kommer sen skicka ett bekräftelsemejl med svar på eventuella frågor. Du kan välja i formuläret nedan om du vill betala hela summan vid ett tillfälle eller dela upp den i två eller fyra delar.


Formulär för andelsmedlemskap 2022